stora canvastavlor

Så inreder du nyproduktion

Så inreder du nyproduktion

En helt ny lägenhet erbjuder också helt unika inredningsmöjligheter. Om du har varit med från början har du troligtvis också fått välja både färg på väggarna, kakel till badrummet och tillval till köket. Det är något alldeles särskilt med att få flytta in i ett boende där ingen annan har bott förut och lämnat spår efter sig. Inga borrhål i väggarna, inga repor i golvet och inga tapeter som du inte gillar. Däremot blir det en utmaning att välja inredning efter att enbart ha sett en ritning innan. Om du har möjlighet är det därför bra att gå på visningar av liknande lägenheter eller kolla upp om det finns en visningslägenhet att titta på.

Fundera över hur du vill inreda lägenhet nu när du har chansen att starta helt från noll med egna val. Kolla på hur andra inreder, sök på internet efter inspirerande bilder och försök att hitta ett mönster i vad du gillar. Efter ett tag kommer du att märka att du ofta fastnar för en viss färg eller ett särskilt material. Men innan du gör några större köp – var noga mät att mäta! Det som med ögonmått ser ut att passa in enligt ritningen kanske inte alls gör det när du väl mäter i verkligheten. Det bästa är dessutom om du kan göra de större inköpen efter att du flyttat in, om möjligt, för att få en känsla av hur det kommer att passa in.

När du har flyttat in kommer väggarna vara helt tomma och du får en chans att fundera över vad som kommer att passa bäst det. Att ha stora canvastavlor på väggarna är alltid gångbart och något som alltid ger en hemtrevlig känsla. Tänk utanför boxen när du placerar ut tavlorna, i en ny lägenhet kan det ta emot att borra hål i väggarna direkt och en tavla kan stå lika snyggt lutad mot väggen.