foto på canvas

Hitta din stil

Hitta din stil

Det är inte lätt att hitta sin egen stil när man ska inreda sitt hem. Ofta kan det vara så när man tittar i inredningstidningar eller bloggar att man tycker att allt ser snyggt ut. Eller så vet man inte om man gillar det för att man verkligen tycker att det ser snyggt ut eller för att man blivit påverkad av hur alla andra har det. Kanske gillade man inte alls trenden med marmor till en början men har nu sett det så mycket överallt att man nu börjat tycka att det ser bra ut. Så hur hittar man då sin egen stil bland alla andra stilar som finns? Det första man behöver göra är att skapa sig en moodboard, antingen en digital eller en i pappersform, där man samlar all inspiration man hittar. På så vis märker du ganska snabbt om det finns en röd tråd i det du gillar. Kanske finns det en viss färg som är återkommande av det du gillat men som du inte tänkt på tidigare.

Även om det blir mycket fokus på vilka möbler, färger och inredningsprylar du ska ha så får du inte glömma väggarna. Att ha rätt konst på väggarna gör stor skillnad och ger en unik touch till din inredning. Ett sätt att göra konsten mer personlig är att skriva ut egna foton som du tagit själv, till exempel hos https://sumopix.com/se/foto-paa-canvas

. För att hitta bästa stället för tavlan sedan när du fått hem den kan du testa att ställa den på golvet eller på en hylla först. Då slipper du göra hål i väggen om du sedan måste dölja om du ändrar dig och vill ha tavlan någon annanstans. Så länge du inte fäster den någonstans kan du dessutom flytta runt den så som du vill och kan på ett enkelt sätt göra om ofta hemma utan större ansträngning.